Erbjudande från skoterturismföretagen

Snöskoterbranschen skapar möjligheter och samarbeten med företag och andra branscher i tuffa tider. Tillsammans gör vi skillnad.

Till erbjudandet »

Sverige, liksom hela världen, har stora utmaningar med bekämpandet av Covid-19. Samtidigt måste vi alla se till att hjulen snurrar så gott det går. Snö- och terrängfordonsbranschens kampanj “Business as usual” syftar till att visa att vi tar situationen på allvar – men att livet måste få fortsätta.

Andra branscher, som besöksnäringen bland annat, kämpar i uppförsbacke just nu. Vi är därför glada att få presentera ett samarbete med landets främsta skoterturismföretag. Entusiasterna och företagarna inom skoterturism är viktiga pusselbitar för ett öppet fjällklimat. För oss som kör skoter är det därför avgörande att dessa företag får förutsättningar att fortsätta sin viktiga verksamhet.

Vi tror att vi snöskoteråkare kommer att semestra hemma i Sverige mer än någonsin efter allt som hänt oss med covid-19 denna vår. Så passa på att hjälpa snöskoterföretagen redan idag, det är nu de behöver ditt stöd mer än någonsin. Boka din resa och upplevelse i de svenska fjällen redan idag!

Utöver att spara en slant tack vare deras erbjudanden just nu hjälper du i det här fallet fjällturismen att komma över de svåra tiderna i både det korta som det långa perspektivet.

 
 
Snö och Terräng